Desert bomboane ferrero rocher

de Lau in Dulciuri, 30 Ian 2019 | 5077 vizualizari

 

m-am inspirat de la diva in bucatarie

 

INGREDIENTE

  • Coaja
  • 300 g napolitane
  • 100 g alune
  • 2-3 linguri nutella
  • coaja de portocala
  • 2 linguri smantana pentru frisca
  • Umplutura
  • nutella
  • alune
  • Topping
  • 200 g ciocolata
  • 100 ml frisca
  • alune
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane ferrero rocher:

Macinam napolitanele, adaugam restul de ingrediente si amestecam bine. Trebuie sa rezulte un aluat moale cat sa putem modela.

Cu mainele umede, formam bilute cat 1/2 nuca, le aplatizam putin, adaugam nutella si cate o aluna in mijloc, adaugam cealalta jumatate si le unim.

Cu mainele umede formam bilele, le asezam pe un platou si dam la rece 2 ore.

Topim ciocolata impreuna cu frisca, trecem bomboanele prin ciocolata si dupa prin alunele macinate.

Le asezam pe un platou sau hartiute si lasam cateva ore la rece daca rezistam tentatie sunt mai bune a 2 zi:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane ferrero rocher" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]