Desert bomboane Raffaello

de Lau in Dulciuri, 25 Mai 2017 | 5555 vizualizari

 

Reteta pentru un picnic reusit

 

INGREDIENTE

  • 200 g nuca de cocos + 50 g pentru decor
  • 400 g lapte condensat (din cel gros)
  • 150 g alune
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane Raffaello:

Intr-un bol, adaugam nuca de cocos, laptele condesat si amestecam cu o lingura pana ce se incorporeaza bine. Acoperim cu o folie si lasam deoparte 15 minute.

Cu mainele umede, luam putin din compozitie, adaugam cate o aluna (prajite fara sare), formam bile.

Le tavalim prin nuca de cocos si le asezam pe un platou.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert bomboane Rafaello