Desert bomboane Raffaello

de Cofetarul Vesel in Dulciuri, 1 Noi 2017 | 5507 vizualizari

 

Sunt niste bomboane foarte bune si va sfatuiesc sa incercati aceasta reteta!

 

INGREDIENTE

  • 400 de mililitri de lapte condensat
  • 200 de grame de nuca de cocos
  • 100 de grame de arahide fara coaja
  • 80 de grame de nuca de cocos pentru decor
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane Raffaello:

Amestecam intr-un bol laptele condensat cu nuca de cocos pana vom obtine o pasta. Apoi vom pune compozitia la frigider pentru 30 de minute.

Dupa ce compozitia a stat la frigider, vom forma bomboanele, facand bilute mici in care vom pune cate o aluna sau o arahida, apoi le vom tavali  in nuca de cocos si le vom pune pe un platou. Apoi punem bomboanele la frigider pentru o ora, dupa le putem servi!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

02.11.2017, 20:08

Bomboane raffaello cu lapte condensat nu am mai mancat, asa ca as vrea sa servesc de la tine!

kytz 1

03.11.2017, 06:32

Îmi plac mult!

mirela0911 1

03.11.2017, 11:19

Delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]