Desert bomboane Raffaello

de trifadalia in Dulciuri, 2 Ian 2019 | 2510 vizualizari

 

Bomboanele sunt foarte usor de facut, arata grozav sunt si gustoase si nu se altereaza. Este o prajitura care tine foarte mult timp, datorita ingredientelor neperisabile pe care le contine. 
Multe persoane nu isi permit sa cumpere aceste bomboane din comert, dar si le pot prepara singuri acasa. 

 

INGREDIENTE

  • 400 grame lapte praf
  • 100 grame nuca de cocos
  • 250 grame margarina
  • 200 grame de zahar
Portii: 35
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane Raffaello:

Se sparg samburii de migdale si se pun intr-un castron pana la formarea bomboanelor. 

Margarina impreuna cu zaharul se pun pe foc pana se topeste tot zaharul, amestecand continuu in ea. Se adauga jumatate din fulgii de nuca de cocos  si laptele praf. Se amesteca si se omogenizeaza. Se lasa 10-15 minute sa se raceasca pentru a putea forma bilute din acest aluat. In mijlocul fiecarei bilute se pune un sambure de migdala si se tavalesc prin nuca de cocos ramasa. Se servesc dupa racire. 

TIPS-URI

1

migdalele se pot praji intr-o tigaie de ceramica sau in cuptor, eu le-am pus crude, neprajite

2

pentru cine doreste ca aceasta compozitie sa iasa mai moale, se poate adauga si o lingura de smantana in compozitie dupa ce se ia de pe foc, dar cu mare grija, daca smantana este amaruie acel gust se va simti in bomboane

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca fara aluat, cu ciocolata