Desert "Bulgarasi" de cacao

de Mirela Suba in Prajituri, 6 Mai 2013 | 100858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr zahar
  • 250 gr apa
  • 250 gr Rama Maestro
  • 2 x 25 ml rom
  • 500 gr biscuiti populari
  • 20 gr cacao
  • 100 gr nuca de cocos
  • visine din visinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert "Bulgarasi" de cacao:

Biscuitii populari se macina marunt la robotul de bucatarie.

Intr-o oala se pun zaharul si apa sa se topeasca, apoi se adauga Rama Maestro si dupa ce s-a topit totul se ia oala de pe foc si se adauga biscuiti maruntiti, amestecand bine. Se adauga cacaua, apoi romul si se amesteca pana se incorporeaza totul bine.

Oala se pune pe un fund de lemn si se fac bilute din compozitia de biscuiti. La mijloc se adauga visina (sau ce doriti) si se dau prin nuca de cocos, apoi se pun in tava.

Lasati bilutele la rece in frigider cam jumatate de ora si apoi sunt gata de servit.

Va doresc pofta mare!

TIPS-URI

1

Daca nu aveti visine din visinata se pot inlocui cu: nuci, alune nesarate si rahat

2

Visinele sa fie curatate de sambure.

3

Eu am incercat si cu afine din afinata si au un gust adorabil :)

4

Daca nu aveti robot incercati sa maruntiti biscuitii cu dosul unui cutit mare sau ii puneti intr-o punga si treceti cu sucitorul peste ei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert "Bulgarasi" de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]