Desert chec cu cacao

de Cofetarul Vesel in Dulciuri, 12 Noi 2017 | 3435 vizualizari

 

Sper ca o sa va placa mult aceasta reteta!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 300 ml lapte
  • 350 gr faina
  • 150 gr zahar tos
  • 6 linguri de ulei
  • 2 linguri de cacao
  • putina sare
  • o esenta de rom
  • un plic de praf de copt (10 grame)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec cu cacao:

Intr-un bol mixam ouale cu sarea si zaharul pana cand zaharul se dizolva complet. Apoi turnam in compozitie pe rand uleiul, esenta de rom si laptele si amestecam bine. Dupa aceea adaugam faina si praful de copt.

Turnam intr-un bol cam 150 de mililitri din compozitie. Adaugam cacaua peste compozitia mai putina si amestecam bine. Turnam compozitia galbena intr-o tava (unsa cu ulei si pudrata cu faina), iar peste ea compozitia cu cacao, pe care o turnam intr-o linie dreapta pe mijlocul checului. Punem checul la copt la 180 grade C, timp de 35 de minute, apoi il lasam la racit si este numai bun de servit!!!

Pofta buna!

   

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura dungata