Desert cornulete fragede

de izulika in Dulciuri, 30 Apr 2010 | 85882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml ulei
  • 250 ml vin alb
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 lingurita coaja de lamaie si portocala
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 bob de drojdie cat o maslina
  • faina cat cuprinde   
  • 2 plicuri zahar pudra cu aroma de vanilie    
  • Umplutura :
  • gem de visine amestecat cu migdale macinate sau rahat taiat cubulete
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cornulete fragede:

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se acopera cu un servet si se lasa sa se odihneasca timp de 2 ore la temperatura camerei. Dupa cele 2 ore aluatul se portioneaza si se intind foi subtiri care se impart in triunghiuri.Pe fiecare triunghi se pune cate un varf de lingurita de gem amestecat cu miez de nuca macinat sau migdale, sau cate un cubulet de rahat si se ruleaza de la baza catre varf.

Se lasa la cuptor pana se rumenesc putin deasupra si se pudreaza cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cornulete fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete