Desert cu napolitane

de gaby_gabytza in Prajituri, 13 Apr 2013 | 2917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • napolitane

crema lamaie

  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 1 lingura amidon
  • zeama de la o lamaie
  • 250 ml apa

crema branza

  • 100 ml frisca
  • 200 g branza
  • 3 linguri zahar pudra
  • 1 esenta portocale
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu napolitane:

Crema lamaie-mixam zaharul cu oul pana se topeste zaharul.Adaugam amidonul amestecat cu zeama de o lamaie.Punem intr-un ibric compozitia la foc mic.Amestecam continuu pana se ingroasa.Lasam sa se raceasca.

Crema branza-Mixam frisca cu zaharul pana devine pufoasa apoi adaugam branza si esenta si le mixam pana se incorporeaza branza.

Eu am avut napolitane patratele la punga

Asezam in pahare:3 patratele napolitate-crema lamaie-napolitane-crema branza-napolitane-crema lamaie

Le-am decorat cu napolitane si cateva patratele de ciocolata.Dam la frigider peste noapte

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu napolitane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (18)

JamilaCuisine 1

14.04.2013, 20:19

Super! Un desert usor si bun!

gaby_gabytza 1

14.04.2013, 21:14

ms jamila

loredanaaa 1

16.04.2013, 00:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prăjitura Carpați a la Merișor