Desert foietaj-trandafirasi cu dulceata de visine

de Ancutsa in Dulciuri, 26 Mai 2017 | 2553 vizualizari

 

Stiti deja ca imi place mult foietajul. Am facut cateva cu dulceata de visine si le-am crestat in forma de trandafir.
"Reteta pentru picnic"

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • dulceata de visine
  • 1 ou pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert foietaj-trandafirasi cu dulceata de visine:

 

Se lasa aluatul la dezghetat, la temperatura camerei.

 Se desface aluatul si se taie in dreptunghiuri. Se adauga pe o parte, dulceata de visine, dar nu prea multa, caci va curge in tava. Pe cealalta parte eu am crestat-o, apasand usor cu o forma de patiserie in forma de floricica, insa am apasat atat, cat sa las o amprenta de petala, apoi am crestat de jur imprejur, aducand la forma de trandafir.

 Se ung cu ou batut si se coc la foc mediu, cam 25 de minute sau pana se rumenesc bine.

 Se pot pudra si cu zahar, daca va place.

 Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

 

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/05/foietaj-trandafirasi-cu-dulceata-de.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert foietaj-trandafirasi cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars