Desert fursecuri cu ciocolata (Chocolate crinkles)

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 4 Ian 2019 | 3785 vizualizari

 

Prima data cand le-am incercat au iesit plate. De data aceasta sunt multumita de rezultat.
Pentru ca imi place combinatia ciocolata portocala, am adaugat in cumpozitie esenta de portocala.
 

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250 g faina
  • 80 g cacao extra dark
  • 200 g zahar pudra
  • 2 lingurite praf de copt
  • un praf de sare
  • 125 g unt moale
  • esenta portocale
  • 100 g zahar pudra pentru tavalit
Portii: 60
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu ciocolata (Chocolate crinkles):

Mixam spuma untul moale cu zaharul pudra si praful de sare. Adaugam ouale unul cate unul mixand in continuare.

Amestecam faina cu cacaoa si praful de copt si le adaugam treptat in compozitie.

Rasturnam compozitia pe o planseta framantand usor. Invelim aluatul in folie si introducem la rece cateva ore sau chiar peste noapte.

Formam bilute din aluat, le tavalim prin zahar pudra, le asezam intr-o tava cu hartie de copt si introducem in cuptorul preincalzit. Coacem fursecurile 12-15 minute.

Luam cu grija fursecurile din tava si le asezam pe un gratar sa se raceasca. Pastram aluatul la rece pana coacem urmatoarea tava.

Fursecurile se pastreaza in recipiente inchise.

Delicioase. Cu cat stau mai mult, cu atat sunt mai bune.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu ciocolata (Chocolate crinkles)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat Anamaria cu glazura de ciocolata amaruie