Desert gogosi turnate

de cristina1985 in Prajituri, 14 Iul 2018 | 3261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g iaurt 3,5 % grasime
  • 1 cana si jumatate de faina (cana de de 250 ml )
  • 4 lg zahar
  • 1 ou
  • 1 lg-ta praf de copt
  • 2 lg-te coaja de lamaie
  • 1 lg-ta esenta vanilie
  • un varf cutit de sare
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi turnate:

Se cerne faina si se amesteca cu praful de copt, iaurtul, zaharul, sarea, oul, coaja de lamaie, esenta vanilie. Aluatul trebuie sa fie ca o smantana groasa, dar care curge.

Se prajesc in ulei si se toarna gramajoare de aluat cu lingura, inmuiata in ulei, de fiecare data.

Sunt cele mai pufoase gogosi, pe care le-am incercat pana acum. Au iesit 23 de bucati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi turnate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan fin cu iaurt si stafide