Desert inghetata Paradis cu fructe de padure si ciocolata

de amalia01 in Dulciuri, 22 Iul 2017 | 2008 vizualizari

 

E vara, vara si uit de orice dieta!
De fapt, nu prea am pofta de mancare-mancare, doar de...dulciuri...
Perfecta la ceas de seara, privind stelele alaturi de cei dragi... <3

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida
  • 200 ml lapte condensat
  • ciocolata Nestle Dessert Noir
  • fructe de padure
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata Paradis cu fructe de padure si ciocolata:

Bati frisca, apoi adaugi treptat laptele condensat, mixand continuu.

Cand compozitia este cremoasa, o imparti in doua.

In jumatate, adaugi ciocolata rasa si omogenizezi cu o spatula. In cealalta jumatate, adaugi fructele pasate cu ajutorul unei furculite.

 Pentru inghetata eu am folosit forme de briose din silicon pe care le-am umezit.

Am pus cate 2 lingurite de crema cu fulgi de ciocolata, apoi din cea cu fructe si le-am asezat in tava congelatorului.

Lasi la congelator pentru 2 ore.

Servesti inghetata cu sirop proaspat de fructe de padure si frunzulite de menta. ( dupa ce o scoti din forma)

Spor si pofta sa aveti!

TIPS-URI

1

combinatia de ciocolata cu fructe nu da gres niciodata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata Paradis cu fructe de padure si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Milch Schnitte