Desert la pahar

de gaby_gabytza in Dulciuri, 1 Feb 2013 | 5500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti
  • 200 g margarina
  • 1 esenta vanilie
  • 1 plic zahar vanilat
  • Crema 1
  • 100 g zahar pudra
  • 1 esenta e vanilie
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 150 ml frisca
  • 300 g crema de branza
  • Crema 2
  • 5 linguri zahar
  • 7 linguri apa
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar:

Dam biscuitii prin razatoare. Punem margarina la topit, apoi rasturnam peste biscuiti. Amestecam si adaugam esenta si plicul de zahar vanilat.

CREMA 1- amestecam crema de branza cu esenta, zaharul pudra si zaharul vanilat. La sfarsit adaugam frisca si dam la frigider 10 minute.

CREMA 2- Punem apa cu zaharul la fiert si cand da in clocot adaugam lingurile de cacao. Lasam sa se raceasca.

Incepem sa aranjam cum dorim in pahar, dar mai intai le clatim in apa rece. Eu am pus un rand biscuiti, crema cacao, crema branza si iarasi un rand biscuiti, crema cacao si crema branza.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]