Desert la pahar cu ciocolata si frisca

de Oana in , 27 Noi 2018 | 3718 vizualizari

 

 Pentru acest desert am folosit frisca vegetala Montare D'Oro.

 

INGREDIENTE

  • 100 g biscuiti cu crema
  • 100 g ciocolata neagra topita
  • 150 g ricotta
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • 100 g fulgi de ciocolata
  • 200 ml frisca lichida
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar cu ciocolata si frisca:

Marunteste biscuitii la robot.

Topeste ciocolata si apoi mixeaz-o impreuna cu ricotta, esenta de portocale si jumatate din frisca batuta.

Optional, poti adauga 1-2 linguri de zahar pudra daca doresti mai dulce, eu nu am mai pus.

Pregateste doua cupe de desert, pune 2 linguri de biscuiti maruntiti, apoi crema de ciocolata, fulgi de ciocolata si frisca. Repeta straturile si decoreaza cu frisca si fulgi de ciocolata.

Pune la rece cel putin o ora inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar cu ciocolata si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]