A ieșit cea mai buna negresa care am facut-o în ultima vreme!
"Retete de post economice"
Intr-un bol, se pune laptele de cocos (se agita bine înainte de a se deschide cutia), zaharul și sarea și se amesteca bine pana se dizolva zaharul. Se adauga cacaoa, gemul de afine, faina amestecata cu praful de copt, nuca de cocos și nuca taiata bucăți. Se omogenizeaza bine totul și se toarnă intr-o tava tapetata cu hârtie de copt, cu dimensiunea de 20 x 25 cm.
Se da la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru cca 30-35 de minute (se face testul cu scobitoarea).
Când s-a răcit, se pudrează cu zahar pudra vanilat și se porționează.
Pofta buna!
1
Gemul de afine se poate înlocui cu orice alt gem preferat!
2
Laptele de cocos se poate înlocui cu lapte de soia sau apa minerala!