Desert Palmieri

de Lau in Dulciuri, 4 Aug 2021 | 3166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 varf cutit ghimbir praf
  • 1 varf cutit nucsoara praf
  • 30 g unt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Palmieri:

Lasam aluatul sa se dezghete peste noapte in frigider.

Pe masa infainata intindem putin aluatul si il ungem cu unt moale.

Intr-un bol amestecam zaharul cu condimentele si presaram un strat uniform de zahar pe toata suprafata.

Rulam aluatul pe jumatate si rulam si cealalta parte spre mijloc(este de preferat sa rulam partea cu latura mai scurta a dreptunghiului)Eu am rulat pe partea mai lata.

Intoarcem aluat cu partea rulata in jos si taiem felii de cca 1 cm grosime.

Asezam feliile in tava tapetata cu hartie de copt si presaram daca dorim putin zahar deasupra.

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos cca 20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Palmieri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bezele