Desert pandispan pufos cu rahat

de Rahela Velicu in Prajituri, 18 Iun 2021 | 4402 vizualizari

 

Pufos si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 g zahar
  • 4 linguri de ulei
  • 240-250 gr faina
  • 1 plic de praf de copt
  • 100 g rahat
  • coaja de lamaie
  • optional: esenta de vanilie
  • zahar pudra vanilat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pandispan pufos cu rahat:

Mai intai separam albusurile de galbenusuri.

Mixam albusurile spuma cu jumatate din cantitatea de zahar.

Mixam galbenusurile cu restul de zahar si cu uleiul 3-4 minute.

Adaugam galbenusurile peste albusuri si le incorporam usor.Adaugam faina, praful de copt, esenta, coaja razuita de lamaie si rahatul taiat cubulete. Incorporam usor si turnam compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt.

Coacem pandispanul in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30-35 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

7. Pudram cu zahar pudra vanilat si lasam la racit. Cand este perfect racit, putem portiona pandispanul. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pandispan pufos cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu mere - Cum sa faci cel mai bun desert de casa cu mere