Desert pasca fara aluat

de MotanLaOale in Dulciuri, 15 Mai 2014 | 87493 vizualizari

 

Ca de obicei, eu fac preparatele traditionale cand am timp. Este foarte buna. Este un inlocuitor de succes al celei cu aluat!

 

INGREDIENTE

  • 700 g branza dulce de vaci
  • 6 oua
  • 400 g smantana
  • 200 g zahar
  • 200 g unt
  • 4 linguri gris
  • 4 linguri faina
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 200 g stafide
  • un praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat:

Se pun ouale intregi intr-un castron, se adauga un praf se sare, zaharul, zaharul vanilat si se mixeaza bine.

Se adauga branza si untul la temperatura camerei si se omogenizeaza tot cu mixerul.

Se adauga pe rand grisul si faina si se mixeaza.

Se adauga si smantana si se omogenizeaza.

La sfarsit se adauga stafidele si se amesteca.

Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina.

Se pune compozitia in tava si se introduce in cuptorul preancalzit 45-50 minute, la foc potrivit.

Se lasa sa se raceasca in tava pana a doua zi.

Se scoate din tava, se portioneaza si se serveste.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Dupa ce este scoasa din cuptor se va lasa putin, dar este normal.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sultani