Desert pasca fara aluat

de MotanLaOale in Dulciuri, 15 Mai 2014 | 87696 vizualizari

 

Ca de obicei, eu fac preparatele traditionale cand am timp. Este foarte buna. Este un inlocuitor de succes al celei cu aluat!

 

INGREDIENTE

  • 700 g branza dulce de vaci
  • 6 oua
  • 400 g smantana
  • 200 g zahar
  • 200 g unt
  • 4 linguri gris
  • 4 linguri faina
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 200 g stafide
  • un praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat:

Se pun ouale intregi intr-un castron, se adauga un praf se sare, zaharul, zaharul vanilat si se mixeaza bine.

Se adauga branza si untul la temperatura camerei si se omogenizeaza tot cu mixerul.

Se adauga pe rand grisul si faina si se mixeaza.

Se adauga si smantana si se omogenizeaza.

La sfarsit se adauga stafidele si se amesteca.

Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina.

Se pune compozitia in tava si se introduce in cuptorul preancalzit 45-50 minute, la foc potrivit.

Se lasa sa se raceasca in tava pana a doua zi.

Se scoate din tava, se portioneaza si se serveste.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Dupa ce este scoasa din cuptor se va lasa putin, dar este normal.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert placinte poale-n brau