Desert pasca fara aluat, cu caise si ciocolata

de Nadyne in Dulciuri, 14 Apr 2017 | 5200 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 800 g branza de vaci
  • 10-12 linguri zahar
  • 5 oua
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 plic praf de copt stins cu zeama de lamaie
  • esenta vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1-2 plicuri budinca de vanilie
  • 100 g picaturi de ciocolata
  • 200 g caise deshidratate
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat, cu caise si ciocolata:

Intr-un bol incapator, mixam branza de vaci, zaharul si ouale. Adaugam frisca lichida, esenta de vanilie si coaja de lamaie, apoi praful de budinca. Praful de copt il stingem cu zeama de lamaie si-l incorporam in compozitie. La final, adaugam picaturile de ciocolata si caisele taiate bucatele.

Turnam compozitia intr-o tava de tort detasabila, unsa cu unt si dam la cuptor, incalzit in prealabil, la 180 grade C, timp de 50-60 minute sau pana se rumeneste frumos.

Pasca se portioneaza rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat, cu caise si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca fara aluat, cu ciocolata