Se freaca faina impreuna cu untura si cu sarea pana se formeaza un aluat sfaramicios. Se adauga si zaharul,praful de copt, oul si cate putin din lapte pentru a se putea forma un aluat omogen si bun pentru intins. Laptele se pute tot pe rand pentru a nu scapa mai mult . Aluatul rezultat se imparte in trei si se coc pe dosul unei tavi care se unge cu ulei. Fiecare foaie se coace 10 minute la 150 de grade.
Pentru crema se amesteca faina cu 2 linguri din cantitatea de zahar si cu laptele care se pun la foc sa fiarba pana se ingroasa compozitia.
Se pune o lingura de cacao intr-un castron si se adauga jumatate din crema fiarta peste amestecand sa se incorporeze toata cacaua in ea, apoi se lasa ambele creme sa se raceasca. cand cremele s-au racit cantitatea de unt si de zahar se imparte in doua, astfel amestecandu-se jumatate din unt si zahar cu crema de vanilie iar cealalta jumatate de unt si zahar cu crema de cacao.
Se umple foile fiecare foaie cu cate o crema , iar deasupra se toarna glazura care se prepara asa:zaharul praf se amesteca cu cacaua si cu cele 4 linguri de apa si se amesteca pana se incorporeaza foarte bine una cu alta apoi se adauga si uleiul amestecand continuu pana cand intra in compozitie tot uleiul. Glazura rezultata se pune peste intreaga prajitura. Ciocolata alba se rupe intr-un bol si se pune in cuptorul cu microunde pentru 1 minut pana cand se topeste in totalitate si cu o lingurita se picura peste glazura cea deagra .
1
praful de copt se pune nestins
2
untul si zaharul din crema se bat foarte bine cu mixerul pana se formeaza o crema de unt spumoasa, dupa care se incorporeaza fiecare crema pe rand ( cea de vanilie si cea de cacao)
3
apa pentru glazura inainte de a se pune peste zahar si cacao se pune la fiert sa dea un clocot