Desert prajitura cu branza si bezea

de cristina1985 in Prajituri, 19 Noi 2017 | 3501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 15 lg faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lg cacao
  • 15 lg zahar
  • 15 lg ulei
  • 12 lg lapte
  • 2 oua
  • Umplutura:
  • 500 g branza de vaci
  • 15 lg zahar
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 4 galbenusuri
  • Bezea:
  • 4 albusuri
  • 120 g zahar pudra
Portii: 40
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu branza si bezea:

Umplutura: Se amesteca toate ingredientele.

Aluat: Se cerne faina, praful de copt si cacaua si se amesteca cu zahar, ulei, lapte, oua. Va rezulta un aluat gros, dar care curge. Se toarna intr-o tava de maxim 24 x 37 cm (cu cat este mai mica, cu atat va iesi mai inalta).

Se pune branza cu lingura, din loc in loc si se introduce in cuptorul preincalzit, la 180 grade Celsius, timp de 35-40 minute.

Bezea: Se bat albusurile spuma (tare), apoi se adauga treptat zaharul pudra si se mai bate putin. Se pune pe baie de aburi si se bat in continuare cu telul.

Se scoate tava din cuptor si se pune bezeua, dupa care se mai coace 15-20 minute.

Dupa ce s-a racit, este indicat sa o tineti in frigider cateva ore. Se taie mai bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza si bezea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide

pe 18.10 la 13:57

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

pe 18.10 la 13:33

Desert Amarela - Reteta delicioasa, la pahar

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]