Desert prajitura cu crema de vanilie si spuma de ness

de T I M E A in Prajituri, 26 Dec 2012 | 526388 vizualizari

COMENTARII (109)

RuxyRux 1

04.12.2013, 19:09

Chiar superba!

Patricia Iordache 1

04.12.2013, 20:50

La favorite cu ea! Abia astept sa o incerc!

claudiaO 1

05.12.2013, 09:01

cred ca e tare buna

Gergiana S 1

07.01.2014, 11:25

Azi o incerc.Sper sa imi iasa😊

Gergiana S 1

08.01.2014, 10:54

E foarte buna.am reusit si am facuto.multumesc de reteta.

T I M E A 1

08.01.2014, 22:59

Georgiana ma bucur mult ca ai incercat si iti place

l0rycyk 1

09.03.2014, 16:04

buna, super buna prajitura dar sunt putine oua la blat chiar nu creste data viitoare o sa pun 8 in lok de 4 dar iti multumesc pt reteta si mai asteptam altele

T I M E A 1

09.03.2014, 16:35

Buna. Este suficient cu 4 oua si creste exact cat trebuie Acu depinde daca vrei prajitura cu mult blat si depinde si de tava folosita.

iuliana_salajan 1

29.03.2014, 23:09

Mie nu mi-a crescut suficient . Am folosit tava normala, ( cum scrie in reteta). Nu trebuie cumva praf de copt sau mai multe oua?
Cremele au iesit foarte bune .

T I M E A 1

30.03.2014, 10:44

Iuliana nu este o prajitura inalta. Nu stiu ce inseamna la tine suficient . Reteta aceasta o facem in familie de cand eram mica si blatul asa e cum e, adica fara praf de copt si nu foarte inalt. Poti pune praf de copt daca vrei, poti pune mai multe oua daca vrei prajitura cu blat mult . Poti adapta dupa dorintele voastre.

iuliana_salajan 1

30.03.2014, 21:13

OK. Multumesc pentru raspuns
In rest e o prajitura fff buna

T I M E A 1

31.03.2014, 23:35

cu drag Iuliana

georgiaskitchen 1

16.04.2014, 22:44

delia64 1

05.07.2014, 11:07

magda_D 1

18.10.2014, 16:57

Am facut-o si eu. a iesit foarte buna. doar ca noua ne place cu mult blat, asa ca am copt 2 blaturi in loc sa il dai in doua. multumesc

MariaMona 1

25.11.2014, 23:31

Nici mie nu mi-a crescut blatul cat sa-l tai in doua pe verticala... Ceva nu-i ok in reteta dupa parerea mea. Pana la urma l-am taiat in 2 pe orizontala, dar asa am avut prea multa crema. Probabil ca il voi mai face - blatul e foarte pufos si gustos, crema si spuma sunt gustoase, dar la blat ceva nu pusca. Multumesc de reteta!

T I M E A 1

26.11.2014, 18:39

Maria, eu pot sa tai blaturile si in trei si lumea se mira. Nu inseamna ca ceva nu pusca cum zici tu. Acesta nu este un blat inalt dar iti trebuie un cutit cu lama foarte lunga si care taie super bine si o sa vezi ca poti taia orice blat in doua oricat de subtire e. Idea la aceasta prajitura e tocmai sa nu fie mult blat , dar daca va place mai mult blat dublati cantitatile, simplu . Si blatul trebuie taiat a doua zi cel mai bine sau dupa cate ore.

dantes 1

07.12.2014, 07:28

Delicioasa!

Anett 1

08.12.2014, 08:07

super!

Criss 1

08.12.2014, 13:08

Delicioasa!

Retete cu Margareta Cismasiu 1

08.12.2014, 14:13

minunata

blueapril 1

12.12.2014, 03:49

Ati incercat cu frisca in loc de spuma de albus? Vreau sa incerc asa ca eu am oroare de oua crude. Cred ca va iesi buna si cu frisca, nu? Astept pareri

T I M E A 1

12.12.2014, 11:40

Daca incerci cu frisca e alta reteta practic. Dar normal ca poti face cu frisca, dar, cum ziceam e total alta reteta atunci

T I M E A 1

13.12.2014, 16:41

Ligia am vazut, mi-a pus Cristina link pe FB .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crostoli