Blatul-biscuitii ii pisam sau ii dam prin robot. Apoi adaugam margarina si framantam pana se incorporeaza bine biscuitii cu margarina. Pregatim o tava 15*20(eu am pus si folie alimentara pe ea) si asezam compozitia de biscuiti pana se asaza in tava ca un blat.
Umplutura-spalam si curatam merele si perele de coaja. Dupa ce le taiem bucati mici, adaugam bobitele de struguri si deasupra punem 2 linguri de zahar si amestecam. Pregatim plicul de budinca dupa instructiunile de plic, doar ca folosim doar 400 ml lapte si incepem asamblarea.
Asamblare-Peste blatul de biscuiti, adaugam fructele taiate si preparate anterior, iar deasupra rasturnam budinca de vanilie fierbinte. Dupa ce s-a racit putin, adaugam deasupra, decoram cu miezul de nuca pisat. Lasam prajitura minim 3-4 ore la racit, eu am lasat-o pana a 2 a zi.