Desert prajitura din biscuiti si nuca

de gaby_gabytza in Prajituri, 7 Noi 2018 | 4553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 700-800 g biscuiti
  • 3 linguri margarina
  • umplutura
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 400 ml lapte
  • 2-3 linguri zahar
  • 2 mere
  • 2 pere
  • 1 strugure negru
  • decor
  • nuca
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura din biscuiti si nuca:

Blatul-biscuitii ii pisam sau ii dam prin robot. Apoi adaugam margarina si framantam pana se incorporeaza bine biscuitii cu margarina. Pregatim o tava 15*20(eu am pus si folie alimentara pe ea) si asezam compozitia de biscuiti pana se asaza in tava ca un blat.


Umplutura-spalam si curatam merele si perele de coaja. Dupa ce le taiem bucati mici, adaugam bobitele de struguri si deasupra punem 2 linguri de zahar si amestecam. Pregatim plicul de budinca dupa instructiunile de plic, doar ca folosim doar 400 ml lapte si incepem asamblarea.


Asamblare-Peste blatul de biscuiti, adaugam fructele taiate si preparate anterior, iar deasupra rasturnam budinca de vanilie fierbinte. Dupa ce s-a racit putin, adaugam deasupra, decoram cu miezul de nuca pisat. Lasam prajitura minim 3-4 ore la racit, eu am lasat-o pana a 2 a zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura din biscuiti si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Samba (cu ananas, mure si perle de tapioca)