Desert prajitura Fantezie

de dantes in Dulciuri, 19 Ian 2022 | 4579 vizualizari

 

O prajitura delicioasa fara coacere

 

INGREDIENTE

  • Crema de vanilie
  • 80 gr praf de budinca de vanilie
  • 500 ml lapte
  • 100 gr zahar
  • 50 gr Unt
  • Crema de ciocolata
  • 80 gr praf de budinca de vanilie
  • 500 ml lapte
  • 100 gr zahar
  • 50 gr Unt
  • 150 gr ciocolata neagra de menaj
  • Pentru montaj
  • 300 gr piscoturi Savoiardi
  • 100 ml lapte
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura Fantezie:

Pentru crema de vanilie se amesteca praful de budinca, zaharul si laptele si se pun pe foc amestecand in continuu pana se ingroasa; adaugam untul si se lasa la racit 15 minute

Pentru crema de ciocolata se amesteca praful de budinca, zaharul si laptele se pune pe foc, adaugam ciocolata rupta in bucati mici amestecand in continuu pana se omogenizeaza si se ingroasa crema, apoi adaugam untul si se lasa la racit 15 minute.

Pentru montarea prajiturii se tapeteaza o tava cu o folie alimentara care se lasa mai mare pentru a putea acoperi intreaga tava.

Se pune un rand de piscoturi inmuiate in lapte si se toarna alternativ crema de vanilie si crema de ciocolata

Deasupra se pune un rand de piscoturi se acopera cu folia alimentara si se lasa la rece in frigider circa doua ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura Fantezie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de gris