Desert prajitura Krem a la Krem

de oana_pisicutza16 in Prajituri, 7 Iun 2013 | 59775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • Un plic Crème Olé ciocolata Dr.Oetker
  • Un praf de sare
  • Crema:
  • 200 ml frisca
  • 200 ml lapte rece
  • un plic de Crème Olé vanilie Dr. Oetker
  • Glazura:
  • 100 g ciocolata
  • 2 linguri de ulei
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura Krem a la Krem:

Blat: Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se mai bate putin. Se adauga treptat galbenusurile, iar la final plicul de Crème Olé. Se toarna compozitia in tava si se baga la cuptorul preincalzit. Se lasa la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Crema: Se amesteca toate ingredientele intr-un bol si se mixeaza pana se intareste compozitia.

Glazura: Intr-o cratita se topesc toate ingredientele, iar apoi se lasa sa se raceasca putin.

Asamblare: Se pune blatul pe o planseta. Peste blat se toarna crema si se pune la frigider pana preparam glazura. Se scoate prajitura de la frigider si se toarna glazura.

TIPS-URI

1

Este foarte important ca prajitura sa fie rece cand se toarna glazura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura Krem a la Krem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]