Desert rulou fara coacere

de MonicaGR in Bucataras in oras, 28 Sep 2021 | 1941 vizualizari

 

Arata spectaculos si este si gustoasa si hranitoare. Chiar daca este destul de solicitanta reteta, aceasta merita tot efortul.

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulou fara coacere:

Se pun mierea si zaharul pe aragaz la foc mic si amestecam pana cand se topeste zaharul. Adaugam untul si mai fierbem 4 minute.

Toate nuciferele se pun intr-o tavita si se coc la cuptor 5 minute, agitand din cand in cand tava. Rasturnam caramelul pe o hartie de copt unsa cu ulei si punem nucile coapte peste sos, rulam si dam la frigider.

Susanul se prajeste un minut in tigaie, la foc mic, amestecand continuu. Amestecam mierea, zaharul si zeama de lamaie pana cand se topeste zaharul. Adaugam susanul si amestecam. Ungem doua hartii de copt cu ulei si intindem susanul intre aceste doua hartii cu ajutorul facaletului. Scoatem rulada din frigider, o asezam peste foaia de susan si le rulam impreuna.Pentru invelisul de cocos, amestecam bine nuca de cocos si untul. Adaugam crema de cocos (care este deasupra unei conserve de lapte de cocos- partea solida) si mierea. Amestecam totul ca pe o coca, apoi o intindem la fel ca invelisul de susan, intre 2 hartii de copt unse cu ulei. Se scoate rulada din frigider, se asaza peste stratul de cocos si se ruleaza din nou. Se da din nou la rece, apoi se poate felia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulou fara coacere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete