Dupa secole,am venit si eu cu o reteta!
O jumatate din biscuiti ii sfaramam cu mana bucati mici, iar restul ii trecem prin robot, nu foarte fin, mai grosier.
Ciocolata o punem intr-un bol si o topim la microunde (sau pe baie de aburi), cat sa devina cremoasa.
Untul il taiem cubulete si il punem la fel, intr-un bol si il dam cateva clipe la microunde, cat sa se inmoaie.
Intr-o craticioara, punem apa cu zaharul, zaharul cu arome, amestecam bine si lasam sa dea un clocot, apoi adaugam laptele si smantana pentru frisca si omogenizam bine.Punem cacaua si amestecam bine. Adaugam ciocolata. Apoi untul si amestecam pana se topeste tot untul. Adaugam nuca de cocos.
Compozitia o rasturnam peste biscuiti si omogenizam bine totul.
Punem in folie dand forma de salam sau intr-o tava de chec tapetata cu folie de prospetime.