Desert strudel impletit cu dovleac

de AndreeaLiță in Dulciuri, 6 Noi 2017 | 2106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • 250 ml apă caldă
  • o jumătate pahar ulei
  • 3 ouă
  • 150 g zahar
  • sare
  • Umplutura :
  • 1 dovleac
  • 500 g zahar
  • scorțișoară
Portii: 25
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert strudel impletit cu dovleac:

Amestecam apa cu drojdia, zaharul, sarea, ouăle și faina și frământam până aluatul e gata. Adaugam uleiul și mai framantam pana se incorporeaza. Lasam sa creasca 2 ore.

Dam dovleacul pe razatoare și il amestecam cu zaharul și scorțișoară. Il tinem pe foc mic pana se înmoaie.

Cand aluatul e gata, il împărțim în 4. Intindem o foaie dreptunghiulară, punem umplutura in mijloc si taiem marginile in fasii. Le punem una peste alta si impletim ștrudelul. La fel facem cu toate.

Le coacem 45 de minute, la 180 grade C. Le servim cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert strudel impletit cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuib (melc) cu scortisoara