Desert Tiramisu

de MicleIoana21 in Prajituri, 25 Apr 2020 | 2940 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de piscoturi
  • 250 g mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • 200 ml frisca lichida
  • 200-250 g zahar pudra
  • 200 ml cafea
  • 3-4 linguri de cognac
  • optional: cacao pudra pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Tiramisu:

Se face cafeaua si se lasa la racit. Galbenusurile se bat cu zaharul pudra pana devine o crema spumoasa, iar apoi se adauga mascarponele. Frisca se bate, iar peste ea se adauga crema obtinuta. Dupa ce cafeaua s-a racit se adauga cognacul.

Pentru asamblare: intr-o tava puneti un strat de piscoturi inmuiate in amestecul de cafea,iar apoi un strat generos de crema.

Puteti pune cate straturi doriti,in functie de cat de inalta doriti sa fie prajitura

Se lasa cateva ore la racit . 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]