Desert tort cu banane si lapte condensat

de Constelatialeu in Torturi, 15 Apr 2017 | 3949 vizualizari

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

15.04.2017, 16:21

frumos

Bunica 1

15.04.2017, 16:37

Tare bun rozaliul!

Bya Ralu 1

15.04.2017, 16:41

ce fain e

Constelatialeu 1

15.04.2017, 16:49

Multumesc, Motanel, Buni, Diamantoasa !

deyutzky 1

15.04.2017, 17:14

Minunat!

Adele 1

15.04.2017, 17:30

Rozaliu si delicios

Zamfira 1

15.04.2017, 17:46

Felicitari! Paște fericit!

Rahela Velicu 1

15.04.2017, 18:09

Din asta veau si eu!

Valclaudia 1

15.04.2017, 18:34

motata asta roz e tare dichisita , pot sa cer si eu o feliuta?

Corinuta 1

15.04.2017, 19:24

Super!

CameliaR 1

15.04.2017, 22:33

Imi place foarte mult cum l-ai decorat. Perfect tortuletul tau!

Constelatialeu 1

15.04.2017, 22:42

Fursecut, mie nu-mi place, dar altceva n-am avut inspiratie...

madi_marin 1

15.04.2017, 22:43

deliciu!

Adi 1

15.04.2017, 23:10

Foarte reusit, bravo!

Rocsi 1

16.04.2017, 15:05

Bravo Cleme! Ne aduci atat de multe bunatati mereu!

mirela0911 1

16.04.2017, 18:17

Te-ai dat si tu cu delatte asta ... imi place ca e si cu banane si arata super fain!

Merisor 1

16.04.2017, 19:42

Yummy, ce delicios este tortul tau! Si frumos!

miki_a 1

17.04.2017, 08:42

Foarte frumos!

Rahela Velicu 1

17.04.2017, 21:05

cristinutanicolita 1

18.04.2017, 19:03

Frumos si delicios!

dantes 1

19.04.2017, 13:00

Delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de sarlota