Desertul buclucaş

de diaconta in Dulciuri, 13 Noi 2011 | 4544 vizualizari

COMENTARII (106)

Rocsi 1

13.11.2011, 16:31

daca asta e desert ratat,atunci eu te bat pe tine..uite ma aici bunaciune

diaconta 1

13.11.2011, 16:33

Rocsi e foarte bun,dar nu as indrazni sa servesc asa ceva musafirilor,noroc ca au fost "de-ai casei" cei pe care i-am servit

Rocsi 1

13.11.2011, 16:34

hai ma lasi...pai voi vreti sa faceti prajituri ca la curtea regala???

Lau 1

13.11.2011, 16:36

imi place

ela 1

13.11.2011, 16:47

ce bine arata ce dezastru spui tu ca a iesit???

brunetica 1

13.11.2011, 16:52

felicitari foarte frumos

Ina 1

13.11.2011, 16:59

Dia, chiar arata bine, ma' ! cum dezastru?

diaconta 1

13.11.2011, 17:00

Ela,uneori esti dezamagit cand trebuia sa fie tare si cand colo e moale si curgatoare
la crema ma refer....bineinteles

diaconta 1

13.11.2011, 17:01

Ina,am ramas fixata pe crema aia verde si teapana care trebuie sa-mi iasa
asezata motz pe niste briose ciocolatoase

Ina 1

13.11.2011, 17:02

diaconta 1

13.11.2011, 17:02

Rocsi am vrea noi....dar eu n-am nici o sansa
daca gustul imi iese deosebit de multe ori,aspectul mereu lasa de dorit

diaconta 1

13.11.2011, 17:04

Lau Brunetica

Angelina_Elena 1

13.11.2011, 17:06

chiar asa...ce dezastru???eu nu vad decat un desert reusit si delicios

Ina 1

13.11.2011, 17:06

pana la urma, mai important e gustul Degeaba arata bine, daca ramane pe farfurie

Zambareata 1

13.11.2011, 17:07

o sa va pun o intrebare de o sa va prapaditi de ras....eu deja rad ce vrea sa insemne LAPTE CONDENSAT??? pe bune ca nu stiusunt plecata de multisor din romania si nu am avut eu treaba cu gatitul in romania

diaconta 1

13.11.2011, 17:11

Ina,aici ai dreptate
probabil de aceea am si postat reteta,pentru ca e bun si cu putina atentie poate iesi foarte fain si ca aspect

diaconta 1

13.11.2011, 17:13

Elena_Daria,probabil e din cauza ca ne raportam la ceea ce am fi vrut sa iasa
adevarat ,este delicios,dar trebuia sa fie "altceva"

Rocsi 1

13.11.2011, 17:15

stiu ca si aspectul conteaza,e adevarat..dar cum ar fi sa facem deserturi nemaipomenit de aspectoase ,dar la gust sa lase de dorit???

Zambareata 1

13.11.2011, 17:16

pentru reteta asta nu pot folosi lapte normal???ca nu stiu daca gasesc aici lapte condensat...mai ales ca habar nu am cum se prezinta

diaconta 1

13.11.2011, 17:17

Georgia,chiar nu e de ras nici eu n-am stiut
Laptele condensat,la fel ca si cel evaporat se poate cumpara (din unele supermarketuri,sau cu comanda pe net) sau se poate prepara.
Daca dai "Cautare" aici pe Bucataras,o sa gasesti si cum se prepara si retete in care este folosit
au l-am cumparat de la Carrefour,marca DeLatte,dar sunt mai multe tipuri

Ina 1

13.11.2011, 17:18

Zambareata 1

13.11.2011, 17:22

multumesc fetelor.... imi place mult cum arata prajitura asta...felicitari

Zambareata 1

13.11.2011, 17:27

DeLatte e firma italiana....deci se gaseste si in italia(pe aici sunt eu)....multumesc frumos diaconta

diaconta 1

13.11.2011, 17:46

Giorgia oricand te ajutam cu mare drag cu ceea ce stim,bineinteles

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu iaurt si frisca