Desertul Giuliei

de Adele in Prajituri, 25 Apr 2017 | 2757 vizualizari

 

Deci cum va imaginati, am pregatit aceasta reteta alaturi de Giulia, pitica mea..a fost haios si rezultatul este gustos 😊😜

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 100 gr ciocolata mixta
  • 50 gr unt
  • 50 ml sirop de visine
  • 50 gr zahar
  • 100 gr faina
  • un praf de copt
  • Glazura:
  • ciocolata
  • sirop de visine
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desertul Giuliei:

Pentru inceput, se topeste ciocolata cu unt si putin lapte, se lasa la racit. Se separa albusurile de galbenusuri, se mixeaza albusurile spuma. Apoi, se mixeaza galbenusurile cu zahar si siropul de visine, dupa care se adauga faina si praful de copt, se incorporeaza ciocolata si la sfarsit, albusurile.

Compozitia se amesteca de jos in sus, astfel compozitia devine omogena. Se pregatesc forme de hartie (sau puteti folosi orice tip) se umple pe un sfert, fiecare forma, pana cand se termina compozitia; formele se asaza pe o tava, se dau la cuptor la 160°, pentru 20-25 minute. Se scot si se lasa la racit, se ung cu sirop de visine si se glazureaza, apoi se lasa la racit. 

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Puteti folosi dulceata sau alte fructe.

2

Puteti face intr-o tava normala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desertul Giuliei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]