Dinte negru

de luminita20_2006 in Prajituri, 20 Dec 2009 | 8893 vizualizari

 

o prajitura usor de facut si foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 gr zahar
  • 300 gr margarina
  • 3 linguri cacao
  • 300 ml lapte
  • 12 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 200 gr dulceata
  • 200 gr zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dinte negru:

Se separa galbenusurile de albus. Galbenusurile se amesteca cu margarina moale si zaharul, zaharul vanilat;.apoi se adauga laptele, cacaoa si la final faina si praful de copt. Se unge tava cu margarina si se tapeteaza cu faina se adauga aluatul si se da la copt 30min. Se face testul cu scobitoatea. Albusurile se bat spuma se adauga zaharul si bate in continuare pe baie de abur pana ce obtinem o compozitie tare si lucioasa. Cand e gata blatul se pune dulceata apoi bezeaua.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dinte negru" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Vieneza