Dorada in crusta de sare la cuptor

de Bunica in Peste, 31 Mai 2010 | 19604 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 1 dorada
  • 2 felii lamiie
  • 3-4 linguri de sare grunjoasa
  • o lingurita cu virf de faina
  • 3-4 linguri de apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada in crusta de sare la cuptor:

Se spala pestele, se pune la scurs (nu se mai curata solzii) si in interiorul sau se pun apoi feliile de lamiie.

Se amesteca sarea cu faina si apa.

Pui hirtie de copt in tava, pestele se unge pe o parte din amestecul de mai sus, apoi se aseaza in tava pe partea unsa si peste el se toarna compozitia omogenizind astfel incit sa fie acoperit total.

Se da la cuptor la foc potrivit pina se rumeneste crusta de sare.

Se scoate si se desface crusta cu atentie, eliminindu-se cu tot cu pielea pestelui.

Are un gust delicios, se poate minca adaugind peste lamiie sau mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada in crusta de sare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dorada regala cu ghimbir si busuioc