Dovleac copt

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 8 Mar 2014 | 8113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg dovleac
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1/4 lingură sare de mare
  • 2 linguri zahăr brun
  • 1/2 linguriță nucșoară măcinată
  • 1/2 linguriță cuișoare măcinate
  • 1/2 linguriță scorțișoară măcinată
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Încălzim cuptorul la 220 grade C. Dovleacul se curăță de coajă și se taie felii în de aprox. 2 cm grosime. Punem feliile de dovleac într-o tavă tapetată cu hârtie pergament. Stropim cu ulei de măsline dovleacul pe ambele părți. Condimentăm cu sare, scorțișoară, cuișoare, nucșoară și zahăr brun. Se dă la cuptor pentru 30-40 minte sau până s-a rumenit bine deasupra.  Este foarte bun atât cald cât și rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]