Dovleac copt

de MotanLaOale in Vegan / Raw vegan, 16 Mar 2020 | 5096 vizualizari

 

Foarte bun asa simplu sau cu dulceata.
 

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac placintar (1,5 kg)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Dovleacul se curata de seminte.

Se taie in bucati potrivite.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 1 ora si 30 de minute.

Cand este patruns si putin rumenit, este gata.

Se consuma rece.

Se poate combina cu dulceturi, gemuri sau frisca.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]