Dovleac copt

de MotanLaOale in Vegan / Raw vegan, 16 Mar 2020 | 5225 vizualizari

 

Foarte bun asa simplu sau cu dulceata.
 

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac placintar (1,5 kg)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Dovleacul se curata de seminte.

Se taie in bucati potrivite.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 1 ora si 30 de minute.

Cand este patruns si putin rumenit, este gata.

Se consuma rece.

Se poate combina cu dulceturi, gemuri sau frisca.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]