Dovlecei crocanti

de madi_marin in Mancaruri de legume, 27 Mai 2018 | 10708 vizualizari

 

picnicul bucatarasilor
 
 

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 ou
  • pesmet
  • parmezan ras fin
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei crocanti:

Se spală dovleceii şi se şterg. 

Se taie sub formă de bastonașe, care se presară cu sare şi piper.

 Se dau prin ou bătut şi se tavălesc prin pesmetul amestecat cu parmezan.

 Se pun în tava tapetată cu hârtie de copt şi se dau la cuptor la 200 grade C, cu ventilatie, pentru 20 de minute.

 Se servesc cu sos de roşii cu usturoi sau sos de smântână cu usturoi.

 Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei crocanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]