Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2013 | 9233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 200 g branza de oaie
  • 200 g cascaval
  • 150 g kaizer
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • 1 rosie
  • sare
  • piper macinat
  • unt pentru uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor:

Spalam dovleceii.Pentru ca erau tineri eu nu i-am curatat de coaja si nici de seminte.Ii dam pe razatoarea mare.
Dam pe razatoare si branza si cascavalul..
Kaizerul il taiem cubulete mici.
Taiem marunt patrunjelul.
Facem urmatorul amestec: branza,jumatate din cantitatea de cascaval,kaizerul ,patrunjelul  si ouale.Condimentam dupa gust cu sare si piper si apoi amestecam bine.
Ungem o tava cu unt apoi intindem dovleceii razuiti.Turnam peste ei amestecul de mai sus si apoi jumatatea cealalta de cascaval.ras.
Taiem rosia rondele si asezam deasupra impreuna cu cateva fire de patrunjel verde.Dam la cuptor si tinem pana cand se rumeneste frumos.
 Poate fi un mic-dejun delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu branza,cascaval si kaizer la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti, cu mujdei si branza fondue de la Delaco