Dovlecei de post

de Mitinita in Mancaruri de post, 8 Dec 2012 | 4033 vizualizari

 

Imi plac dovleceii si incerc cat de multe retete posibil

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei mici
  • 100 gr orez
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • ierburi proaspete sau uscate ,dupa gust
  • piper boabe Kotanyi
  • sare Kotanyi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei de post:

Dovleceii se taie de-a lungul si se scobeste interiorul.

Punem orezul la fiert in multa apa,dar lasam sa fie bobul al dente.

Ceapa se taie marunt si se caleste ,adaugam si usturoiul si bucatile de dovleac pe care le-am scobit.Adaugam orezul,ierburile,sarea si piperul.

Umplem jumatatile de dovleac cu orezul si dam la cuptor cam 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei de post" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (29)

elucubratiiculinare 1

08.12.2012, 20:35

mamaieelena 1

08.12.2012, 21:15

Sim0na 1

09.12.2012, 12:21

faina combinatie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta