Dovlecei la gratar cu sos de usturoi

de elena001 in Mancaruri de post, 2 Mai 2013 | 4505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 1 capatana de usturoi
  • putin patrunjel
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la gratar cu sos de usturoi:

Dovleceii se taie felii subtiri si se pun pe gratar. Usturoiul se da prin razatoarea mica. Se pune sare, ulei si patrunjelul tocat. Se unge fiecare felie de dovlecel cu sosul de usturoi.

Pofta buna

TIPS-URI

1

eu am avut cateva ciuperci si am adaugat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la gratar cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Turnulete cu dovlecel, rosii si tofu