Dovlecei pane

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2011 | 10064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei medii
  • 2 oua
  • 150 ml bere
  • 170 g faina
  • Sare,piper
  • Patrunjel
  • 400 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Dovleceii se spala si se taie felii nu foarte groase.Se sareaza si se aseaza pe servetele absorbante,se intorc pe ambele parti.  La sfarsit se incorporeaza faina si se condimenteaza dupa gust; se adauga si patrunjel tocat. Aluatul pbtinut trebuie sa fie putin mai gros decat cel de la clatite.

Intr-o tigaie se pune uleiul si se incinge bine. Dovleceii “uscati” se trec prin aluat si se pun in uleiul incins,dupa ce se fac pe o parte se intorc pe cealalta.

Se scot dovleceii rumeniti pe o tava tapetata cu servetele. Se servesc calzi sau reci alaturi de o bere rece sau de o apa plata :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu dovlecei si ciuperci