Dovlecei pane

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2011 | 10163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei medii
  • 2 oua
  • 150 ml bere
  • 170 g faina
  • Sare,piper
  • Patrunjel
  • 400 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Dovleceii se spala si se taie felii nu foarte groase.Se sareaza si se aseaza pe servetele absorbante,se intorc pe ambele parti.  La sfarsit se incorporeaza faina si se condimenteaza dupa gust; se adauga si patrunjel tocat. Aluatul pbtinut trebuie sa fie putin mai gros decat cel de la clatite.

Intr-o tigaie se pune uleiul si se incinge bine. Dovleceii “uscati” se trec prin aluat si se pun in uleiul incins,dupa ce se fac pe o parte se intorc pe cealalta.

Se scot dovleceii rumeniti pe o tava tapetata cu servetele. Se servesc calzi sau reci alaturi de o bere rece sau de o apa plata :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei prajiti cu cartofi natur