Dovlecei pane cu cascaval ras

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2011 | 9922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • 5 oua
  • faina
  • 100 g cascaval ras fin
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu cascaval ras:

Dovlecelul se curata,se spala si se taie felii subtiri.Se pune intr-un vas ,se presara cu sare fiecare strat si se lasa 3-4 ore sa stea la frigider.

Se scoate de la frigider,se stoarce de apa lasata de dovlecei.

Intr-un vas amestecam ouale cu cascavalul,3 linguri de faina,sare si piper.Se dau feliile de dovlecel prin faina apoi prin oul amestecat cu cascaval si se prajesc in ulei.

Se scot pe un servet de bucatarie sa se scurga excesul de ulei.Se servesc calzi sau reci cu smantana sau cu maioneza de usturoi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu cascaval ras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu nucă - Super delicioase și extra rapide

pe 18.10 la 13:57

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

pe 18.10 la 13:33

Desert Amarela - Reteta delicioasa, la pahar

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]