Dovlecei umpluti

de mena29 in Mancaruri cu carne, 15 Aug 2010 | 5232 vizualizari

 

Ceva rapid,de sezon si gustos

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei nu foarte mari;
  • 1/2kg carne tocata amestec de porc cu vita;
  • 1 ceapa de marime medie;
  • 1 borcan ciuperci;
  • 100g cascaval ras;
  • 1 lingura pasta de rosii;
  • 2 rosii penrtu ornat;
  • 6 felii branza topita tot pentru ornat;
  • 250ml supa,
  • sare;
  • piper;
  • busuioc;
  • 2-3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Spalam dovleceii,ii curatam de seminte si si-i oparim scurt in apa clocotita cu sare,cca.1minut.Separat curatam ceapa si o spalam,o taiem marunt ci o calim in putin ulei,adaugam carnea tocata si o calim putin si pe aceasta dupa care adaugam ciupercutele taiate felii.Amestecam supa cu pasta de rosii si o turnam  peste compozitia din tigaie,potrivim de sare si piper si lasam sa fiarba 10 minute.Luam tigaia de pe foc si adaugam cateva fire de busuioc  si cascavalul ras si amestecam usor.Umplem dovleceii cu acest amestec iar deasupra ornam cu feli de rosii dupa care ii introducem la cuptor aproximativ 35-40 minute.Inainte cu 5min.de a opri cuptorul am asezat pe ei feliile de branza topita si i-am mai lasat la cuptor 5 min.Pofta buna tuturor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

mena29 1

09.09.2010, 00:08

Sa sti ca au fost foarte buni

Cris2711 1

04.12.2010, 20:24

mihaela te asteptam din suflet cu retete noi la fel de gustoase si ingrozitor de atractive

mena29 1

06.12.2010, 16:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu garnitura de cus-cus