Dovlecei umpluti

de lia maria in Curcan, 29 Apr 2011 | 4715 vizualizari

COMENTARII (37)

RuxyRux 1

29.04.2011, 19:07

Pe mine m-ai convins...stiu sigur ca sunt o minunatie Lia!!! Prezentarea merita toate stelele 5*****

Corinuta 1

29.04.2011, 19:32

pffooooooooooaaaaaa! ce faini is! tot zic ca fac si eu

Dya Daniela Andrei 1

29.04.2011, 19:35

ioi!!!!!!!!!!!!!!!!!! minunat!

lia maria 1

29.04.2011, 19:36

RuxyRux, multumesc

lia maria 1

29.04.2011, 19:39

Corina eu i-am vazut la Miha si asa m-am apucat de ei... si bine am facut ca buni is domne

lia maria 1

29.04.2011, 19:40

Dya vrei sa te servesc ?

aziz 1

29.04.2011, 19:49

bravo am vrut si eu sa fac astazi ,dar avind unel altele de infaptuit am lasat pe altadata arata minunat

madi_marin 1

29.04.2011, 19:58

ce buni trebuie sa fie.....

mirela0911 1

29.04.2011, 20:01

Tare bine mai arata

diaconta 1

29.04.2011, 20:21

Aiaiaaaaaaiii ce bine arata

Rocsi 1

29.04.2011, 20:27

bravo lia

Lau 1

29.04.2011, 22:23

ooooooooooooce bine arata

LUK 1

29.04.2011, 22:33

minunat arata

Brindusa 1

29.04.2011, 22:43

Lia, ce-mi plac barcutele tale Foarte frumusele

MVMih 1

30.04.2011, 00:09

Mai mullt decat felicitari.

Sidy 1

30.04.2011, 08:12

M-I-N-U-N-A-T !!! Demna de reteta zilei !!!

gaby_duceag 1

30.04.2011, 08:39

Ce frumos arata!!! O bunatate

Anamaria7 1

30.04.2011, 09:39

delicioshenie

nina46 1

30.04.2011, 14:34

se face si cu umplutura rece, neprajita, este la fel de bun,iar bulionul se pune la urma, altfel ramane carnea tare si orezul la fel si verdeata !

oblesniucviorica 1

30.04.2011, 16:23

lia maria 1

30.04.2011, 17:25

aziz
madi
mirela va multumesc

lia maria 1

30.04.2011, 17:26

Dia
Rocsi
Sufletista

lia maria 1

30.04.2011, 17:27

Luk
Brindusa
MVMih

lia maria 1

30.04.2011, 17:29

Sidy multumesc
Gabyta
Anamaria7

lia maria 1

30.04.2011, 17:41

nina se face in foarte multe moduri...dar eu v-am prezentat reteta mea, in care atat carnea cat si orezul sant bine fierte crede-ma
oblesniucviorica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Medalioane de curcan umplute cu sos cremos şi roşii coapte