Dovlecei umpluti

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2015 | 7217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 dovlecei
  • 1/2 kg carne tocata (pui, vita, porc)
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • sare, piper, boia
  • ulei
  • (1 ou)
  • cascaval sau branza de burduf
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Curatam dovleceii, le spalam, le taiem in lung si le scobim de semintele. Le presaram cu putin sare si piper. Ceapa, ardeiul si carnea le calim in putin ulei.  Luam de pe foc si amestecam cu condimentele. Dupa ce s-a racit putem sa adaugam si 1 ou.

Tapetam o tava mai mare, umplem dovleceii cu carne si le presaram cu branza sau cascaval. Lasam la cuptorul fierbinte la foc mare 15-20 minute pana se rumenesc deasupra. Se servesc imediat scoase din cuptor.

TIPS-URI

1

dupa ce se racesc se inmoaie, de preferat sa se consume inainte

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei si vinete pane