Dovlecel pane

de MIUTA in Mancaruri de legume, 16 Iun 2011 | 4939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • oua
  • sare
  • faina
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Se curata dovlecelul de coaja,se spala si se taie feli subtiri.Se sareaza si se da la frigider pentru o jumatate de ora.

Cand se scot de la frigider se scurge de apa lasata,se da prin faina,prin oul batut si condimentat cu sare iar la sfarsit prin pesmet.

Se prajeste in uleiul incins.

Se serveste cu mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

alinutzika 1

19.07.2011, 00:28

sunt preferatii mei

deyutzky 1

19.07.2011, 00:40

e tare buuunnn

dany3la 1

07.08.2011, 00:59

Una din mancarurile mele preferate
Incearca sa le faci si cu susan (sa amesteci pesmetul cu susan)!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu ou