Dovlecel pane cu ficat si salata

de Dea_Dea in Ficat, 26 Mar 2013 | 3290 vizualizari

 

Un pranz bunn!!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2-3 linguri faina
  • sare
  • 2 oua
  • 500 gr ficat de pui
  • 1 capatana de salata
  • 2 fire de usturoi verde
  • 1 lingura de zahar
  • otet
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane cu ficat si salata:

Incepem cu dovlecelul, se taie si se pune la scurs intr-o strecuratoare si se sareaza, cand este scurs se da prin faina , prin ouale batute cu un pic de sare si se pune la prajit.

Ficatul se prajeste   in putin ulei cu capacul pe cratita pus.

Salata se spala se taie (rupe), se pune usturoiul tocat , sare, zahar si otet.

TIPS-URI

1

Nu se sareaza ficatul decat dupa ce este facut , pentru ca se intareste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane cu ficat si salata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de mancare de ardei copti, cu smantana