Dovlecel umplut si pui tandoori

de Dea_Dea in Pui, 24 Apr 2014 | 3030 vizualizari

 

Foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de pui
  • condiment tandoori
  • sare
  • piper
  • putin colorant rosu praf
  • 4-5 linguri de iaurt de casa
  • 2 dovlecei
  • 300-400 gr legume mexicane
  • putin ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel umplut si pui tandoori:

Pulpele fara piele se condimenteaza cu sare, piper, condiment tandoori, colorant , adaugam iaurtul si omogenizam. Lasam carnea la frigider cel putin 30 min.

Am pus carnea in tigaie si al lasat-o la foc mic cu capac pana aproape a scazut de tot , am luat capacul si am lasat-o la rumenit putin.

Legumele mexicane se trag la tigaie cu putin ulei si se condimenteaza cu sare si piper.

Dovlecelul se curata , se taie in doua , se scot semintele si se umple cu legume. Jumatatile de dovlecel umplute se pun in tava de yena cu putina apa, se acopera cu folie si se dau la cuptor 20 min, pana se inmoaie dovlecelul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel umplut si pui tandoori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu carne de pui