Dovleci şi vinete pane

de anomisana in Mancaruri de legume, 10 Sep 2011 | 4981 vizualizari

 

Cea mai simplă mâncare cu vinete, dovleci şi nişte ouă.

 

INGREDIENTE

  • 1-2 vinete
  • 1-2 dovleci
  • 2-3 ouă
  • lapte
  • câteva linguri de făină
  • condimente
  • mărar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleci şi vinete pane:

Se curăţă vinetele şi dovlecii de coajă, se taie felii, se sărează puţin şi se lasă la scurs. Între timp se face un aluat ca de clătite dar mai gros, din ouă, lapte şi făină care se condimentează cu piper alb, usturoi şi mărar. Se scufundă feliile de vinete şi dovleac în acest aluat şi se prăjesc în tigaie pe aragaz.

TIPS-URI

1

fiind o improvizaţie de ultim moment, am înlocuit usturoiul cu praf de usturoi şi mărarul proaspăt cu mărar uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleci şi vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]