Drob

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2011 | 5519 vizualizari

 

De Paste nu putea sa lipseasca de pe masa drobul.

L-am facut din organe de porc, multe verdeturi, oua si invelit in prapure de miel. O bunatate!

 

INGREDIENTE

  • organe de porc (inima, plamani, ficat, limba, rinichi) - noi am pus cantitate dubla de ficat,
  • ceapa verde,
  • usturoi verde,
  • marar,
  • patrunjel,
  • 6 oua,
  • prapure,
  • sare,
  • piper,
  • condimente pt drob (la plic).
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Am fiert organele si le-am tocat marunt. Am tocat marunt si verdeturile.

Am amestecat organele maruntite cu verdeturile, ouale batute si condimentele.

Intr-o tava am asezat prapurele si peste el am pus umplutura. Am acoperit umplutura cu marginile de la prapure.

L-am pus in cuptor la foc potrivit pentru 45 de minute. S-a rumenit asa frumos ... mmmm:)

Desi miroase minunat cand este scos din cuptor, eu prefer sa-l mananc rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca cu pui, ciuperci si legume